Oris%20web%20materials-10
+47 22 83 82 00
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
akerbrygge@orisdental.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Tannregulering for voksne med Invisalign

Bedre behandling, oppfølging og kunnskap Team-organiseringen hos oss legger til rette for at du som kunde skal få oppleve optimal service. Vi mener denne måten og arbeide på gir generelt et bedre resultat, med rett
Nærmest usynlig regulering

Invisalign®-systemet er en revolusjonerende metode innenfor tannregulering. Selve reguleringen av tennene skjer ved hjelp av en serie gjennomsiktige plastskinner som med jevne mellomrom skiftes ut under en gitt behandlingsperiode. Oris Dental har lang og god erfaring med Invisalign og er i dag  7 tannleger og flere tannpleiere som daglig jobber med denne behandlingsformen. Vi har siden 2005 behandlet mer enn 600 pasienter.

 

Utrolig fin måte å regulere tennene på i voksen alder. Veldig greit at man kan ta skinnene ut og inn, for eksempel hvis man skal noe spesielt. Ikke minst er jeg veldig fornøyd med å endelig få rette og fine tenner!

 

Hvordan komme i gang

Først bestiller du time til en konsultasjon med tannlegen, som ser på tennene dine og bittet ditt. Her finner du og tannlegen ut av hva du ønsker å endre med tannstillingen din og om tannregulering er rett behandlingsmetode for deg. Tannlegen vurderer dermed om dette er noe som kan løses med Invisalign. Ønsker du å bestille time til konsultasjon for tannregulering hos Oris Dental, kan du gjøre det her.

Deretter er det tid for avtrykk av tennene dine. Disse sendes inn til Invisalign® slik at de får laget en plan for deg og tennene dine. Tannlegen får da tilsendt en animasjonsfilm av hvordan tennene vil flytte på seg og hvordan resultatet blir. Dette er utrolig gøy å se. Da får du også vite eksakt hvor mange skinner du trenger og prisen på hele behandlingen.

 

Behandlingsprosessen

Når behandlingsplanen er godkjent, får vi tilsendt skinnene og gjennomsiktige klosser blir satt på tennene dine. Det varierer fra person til person hvor mange du trenger, jeg hadde ca 12 stykker.  Du får med deg noen sett med skinner hjem, slik at du har til neste kontroll. Kontroll gjennomføres ca hver 6-8 uke. Jeg fikk ofte spørsmål om det gjorde vondt når tenne flyttet på seg, men jeg hadde ikke mye smerter. Det var bare litt ømt når jeg byttet skinner. Det er absolutt noe man fint kan leve med.

 

Kjente prinsipper – ny teknologi

Plastskinner er ikke noe nytt fenomen innenfor tannpleien. I mange år har tannleger og kjeveortopeder brukt plastskinner til behandling, når man f.eks. skjærer tenner, og til retensjon av tenner som er regulert med vanlig fast tannregulering. Invisalign® bygger på de samme prinsippene som tradisjonell tannregulering. Det nye – og revolusjonerende – er den nye teknologien som Invisalign® benytter, og som nå gjør det mulig å bruke plastskinner gjennom hele tannreguleringsprosessen. Invisalign®-systemet benytter seg av tredimensjonal computerteknikk som gir helt presise maler til de plastskinnene du skal bruke under behandlingen. Du kan lese mer om behandlingsformen og hvordan denne skiller seg ut fra tradisjonell tannregulering her.

 

Livet med skinner fra Invsalign var mye enklere enn jeg hadde forestilt meg. Jeg så egentlig for meg at det skulle bli mye styr, i og med at skinnene skulle ut og inn hver gang jeg spiste. Dette gikk fort å venne seg til og etter hvert på ren automatikk.

 

Hvis du vil lese mer om Invisalign, kan du gå til siden som beskriver behandlingsformen i detalj her. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å bestille en konsultasjon eller få hjelp til spørsmål du måtte ha, så kan du kontakte oss her.